Bungalow Hobbitstee

Met zijn ruime tuin is de Hobbitstee ideaal voor een vriendengroep of familieuitje.

Bungalow Hobbitstee voorkant
Bungalow Hobbitstee witte bank
Bungalow Hobbitstee eethoek

Hobbitstee

Met zijn ruime tuin is de Hobbitstee ideaal voor een vriendengroep of familieuitje.

8-persoons bungalow op Schiermonnikoog

Een weekendje of een week erop uit met vrienden? Of met de familie? De Hobbitstee biedt ruimte aan 6 tot 8 personen. Door de ligging is het de ideale uitvalsbasis voor je vakantie op Schiermonnikoog. De Hobbitstee is een vakantiehuis met veel licht. Door de mooie hoge ramen is het een feest om naar buiten te kijken. De woonruimte is gezellig en ruim genoeg voor een comfortabel samenzijn. Deze praktisch ingerichte accommodatie heeft alles wat je nodig hebt voor een goed verblijf. Het allerfijnste aan de Hobbitstee is misschien wel de ruimte rondom de accommodatie. Als je wilt, kun je de hele dag in de zon zitten. De Hobbitstee bevindt zich op Bungalowpark de Monnik. Het is er lekker rustig, terwijl je met de fiets zo in het dorp bent. Haal ?s ochtends vers brood bij de bakker of stap op de fiets naar het strand. Alles is binnen handbereik op het mooie Schiermonnikoog!

> Klik hier voor de plattegrond

Gezelschap en kamers

Max 8 personen
Geen huisdieren toegestaan
3 slaapkamers

Faciliteiten

1km van het dorp
2,4km van het strand
WiFi
Vaatwasser
Tuin
Roken NIET toegestaan
Nespresso

Kleine huisdieren zijn toegestaan in de Hobbitstee. Je huurt de accommodatie van de eigenaar. Schiermonnikoog.com is de bemiddelaar.

Beschikbare aankomstdata

Maandag en vrijdag zijn onze vaste check-in & check-out dagen. Wij wisselen niet op feestdagen, in dit geval kunnen de check-in & check-out dagen afwijken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Hobbitstee

Rijspolder 43

Selecteer eerst een verblijfsperiode en aankomst-datum

Onze vakantiehuisjes