De Zee De Zee

Vanuit de zithoek een prachtig uitzicht over de velden waar je kan genieten van de zonsondergang.

vakantiehuis de Zee de Zee eethoek met ruime tafel en 6 stoelen
vakantiehuis de Zee de Zee woonkamer met bank en haard

De Zee De Zee

Vanuit de zithoek een prachtig uitzicht over de velden waar je kan genieten van de zonsondergang.

6-persoons bungalow op Schiermonnikoog

De zee de zee, een charmante 6-persoons bungalow gelegen op het idyllische Schiermonnikoog, in het prachtige park de Monnik. Bij aankomst word je direct omarmd door een warme sfeer, met een lange eettafel waar het hele gezelschap plaats kan nemen, omringd door de gezelligheid van een heerlijke houtkachel. Deze kachel is bovendien draaibaar, zodat je zowel aan de eettafel als aan de verhoogde zithoek erachter kunt genieten van de knusse warmte.

Vanuit de verhoogde zithoek kun je genieten van een vrij uitzicht, waar dagelijks ganzen neerstrijken en de zon prachtig ondergaat. Grenzend aan deze zithoek bevindt zich het terras buiten, waar je bij goed weer kunt ontbijten en de serene ochtenden kunt ervaren.

De bungalow beschikt over vier slaapkamers, waarvan één met een eigen ensuite badkamer voorzien van een bad. De keuken is praktisch ingericht en grenst aan de ruimte met de eettafel, waardoor koken en gezellig samenzijn moeiteloos samenkomen.

De Zee is de perfecte plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Schiermonnikoog, met het comfort van een goed uitgeruste en sfeervolle accommodatie.

Klik hier voor de plattegrond

Gezelschap en kamers

Max 6 personen
Geen huisdieren toegestaan
4 slaapkamers

Faciliteiten

1km van het dorp
2,4km van het strand
WiFi
Ligbad en douche
Tuin
Roken NIET toegestaan
Nespresso

Je huurt de accommodatie van de eigenaar. Schiermonnikoog.com is de bemiddelaar.

Beschikbare aankomstdata

Maandag en vrijdag zijn onze vaste check-in & check-out dagen. Wij wisselen niet op feestdagen, in dit geval kunnen de check-in & check-out dagen afwijken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

De Zee De Zee

Rijspolder 8C

Selecteer eerst een verblijfsperiode en aankomst-datum

Onze vakantiehuisjes