vakantiehuisje Even Bykomme

Een authentieke eilanderhuisje dichtbij het dorp.

Vakantiehuisje Even Bykomme woonkamer
Vakantiehuisje Even Bykomme voordeur

Even Bykomme

Een authentieke eilanderhuisje dichtbij het dorp.

4-persoons huisje op Schiermonnikoog

Even Bykomme is een 4-persoons vakantiehuisje. Dit authentieke eilanderhuisje bevindt zich in een rustig straatje, omgeven door de serene charme van het eiland. Geniet van de ontspanning op een steenworp afstand van het dorp, heerlijke restaurants en de iconische watertoren.
Het vakantiehuisje praktisch ingericht, zodat je kunt genieten van een comfortabel verblijf. De tweepersoons slaapkamer biedt een mooi uitzicht over de tuinen van Noorderstreek, de tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden.
Een bijzonder kenmerk van Even Bykomme is het gezellige terras aan de voorkant van het huisje. In de zomermaanden is dit de ideale plek om te ontspannen, te genieten van de zon en het levendige straatbeeld van Schiermonnikoog. Laat de dag voorbijgaan terwijl je zit, ontspant en de voorbijgangers bekijkt.

Gezelschap en kamers

Max 4 personen
Geen honden toegestaan
2 slaapkamers

Faciliteiten

270m van het dorp
1,6km van het strand
WiFi
Roken NIET toegestaan
Filterkoffie en Senseo

Je huurt de accommodatie van de eigenaar. Schiermonnikoog.com is de bemiddelaar.

Beschikbare aankomstdata

Maandag en vrijdag zijn onze vaste check-in & check-out dagen. Wij wisselen niet op feestdagen, in dit geval kunnen de check-in & check-out dagen afwijken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Even Bykomme

Langestreek om de Noord 25

Selecteer eerst een verblijfsperiode en aankomst-datum

Onze vakantiehuisjes