Zonneheuvel

Sfeervol vakantiehuis op Schiermonnikoog voor het hele gezin.

Woonkamer vakantiehuis Zonneheuvel op Schiermonnikoog
Keuken van vakantiehuis Zonneheuvel op Schiermonnikoog

Zonneheuvel

Sfeervol vakantiehuis op Schiermonnikoog voor het hele gezin.

6-persoons huis op Schiermonnikoog huren

Zoek je een familiehuis op Schiermonnikoog? Dan is Zonneheuvel de ideale keuze. Deze accommodatie bezorgt je het ultieme eilandgevoel. Je kunt hier met maximaal 6 mensen vakantie komen vieren. Dat kun je bijvoorbeeld met het hele gezin doen. Of je komt met een groep vrienden uitwaaien op Schiermonnikoog. Ook de hond is welkom.

In Zonneheuvel heb je alle ruimte voor een heerlijke vakantie met elkaar. Vanuit het sfeervolle vakantiehuis kun je de verschillende delen van het eiland makkelijk bereiken: het dorp, de zee en de duinen. Na een frisse wandeling of fietstocht maak je in de landelijke keuken een gezonde lunch of gezellig diner klaar.

Zonneheuvel ligt op een duin, dicht bij het dorp. Je hebt hier veel privacy, want rondom het huis is een heleboel ruimte. Dat betekent dat je maximaal van de buitenlucht kunt genieten. Ga lopen, fietsen, spelen, lezen of lekker niksen in de zon, of zoek juist de schaduw op. Veel plezier in Zonneheuvel!

Gezelschap en kamers

Max 6 personen
Huisdieren toegestaan
3 slaapkamers

Faciliteiten

500m van het dorp
1,5km van het strand
WiFi
Wasmachine
Vaatwasser
Tuin
Roken NIET toegestaan
Filterkoffie/Senseo

Je huurt de accommodatie van de eigenaar. Schiermonnikoog.com is de bemiddelaar.

Beschikbare aankomstdata

Maandag en vrijdag zijn onze vaste check-in & check-out dagen. Wij wisselen niet op feestdagen, in dit geval kunnen de check-in & check-out dagen afwijken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Zonneheuvel

Zandpad 6

Selecteer eerst een verblijfsperiode en aankomst-datum

Onze vakantiehuisjes