Vakantiehuisje Duin aan Zee

Een knusse lichte benedenverdieping op een A-locatie met prachtig uitzicht en ruime serre & tuin.

Vakantiehuisje Duin aan Zee buiten
Vakantiehuisje Duin aan Zee uitzicht voorkant
Vakantiehuisje Duin aan Zee terras voorkant

Duin aan Zee

Een knusse lichte benedenverdieping op een A-locatie met prachtig uitzicht en ruime serre & tuin.

2-persoons huisje op Schiermonnikoog

Duin aan Zee is een vrijstaand huis, waarvan de benedenverdieping wordt verhuurd. Het bevindt zich aan de Badweg tussen het dorp en het strand. Dat betekent dat je kan genieten van het prachtige uitzicht en de gezelligheid van voorbijgangers vanaf het terras. Wil je toch meer privacy? Dan kan je achter in het huis in de serre zitten of bij mooi weer relaxen in de ruime tuin. De woonkamer is praktisch ingericht en heeft een heerlijk romantisch open haard, er is geen televisie, maar wel een aantal boeken om lekker te lezen, terwijl je af en toe naar buiten kijken en geniet van het weidse uitzicht. Wil je toch liever wat kijken? Neem dan je laptop of tablet mee. De keuken is compleet. Er is 1 slaapkamer met een heerlijk tweepersoons bed. Een derde persoon kan op de slaapbank slapen, deze bevindt zich op de serre.

Gezelschap en kamers

Max 3 personen
Geen huisdieren toegestaan
1 slaapkamers

Faciliteiten

1km van het dorp
500m van het strand
WiFi
Vaatwasser
Tuin
Roken NIET toegestaan
Filterkoffie

Je huurt de accommodatie van de eigenaar. Schiermonnikoog.com is de bemiddelaar. Enkele weken per jaar is de eigenaresse aanwezig. Zij woont op de bovenverdieping en heeft haar eigen ingang.

Beschikbare aankomstdata

Maandag en vrijdag zijn onze vaste check-in & check-out dagen. Wij wisselen niet op feestdagen, in dit geval kunnen de check-in & check-out dagen afwijken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Duin aan Zee

Badweg 85-A

Selecteer eerst een verblijfsperiode en aankomst-datum

Onze vakantiehuisjes