Verhuur je vakantiewoning op Schier

Heb je een vakantiehuisje op Schier? Wij ontzorgen je volledig. Alles rondom verhuur wordt voor je geregeld!

Vakantiewoning verhuren op Schiermonnikoog.com

Heb jij een vakantiewoning op Schiermonnikoog? Wij kunnen je de verhuur volledig uit handen nemen, dankzij ons unieke concept.

We bieden alle diensten rondom verhuur onder een dak. Hoe? Door de combinatie van onze gespecialiseerde dochterbedrijven, onze intensieve samenwerkingen en ons brede netwerk op Schiermonnikoog. Zo regelen we alles voor je! Dat scheelt jou een hoop werk.

Wij zijn Inas en Rink. Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring met de verhuur van accommodaties op Schiermonnikoog. Bij ons is je woning in goede handen. We wonen zelf ook op Schier, waardoor de lijntjes kort zijn. Uiteraard staat de deur altijd open voor een kopje koffie.

Wil je dat we je volledig ontzorgen met de verhuurbemiddeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

Volledige ontzorging

Wij regelen alles rondom de verhuur van je woning. Als je voor Schiermonnikoog.com kiest, verzorgen we de online zichtbaarheid, de verhuurbemiddeling, de schoonmaak en het linnen. We dragen zorg voor afstemming met partners als de VVV voor een gestroomlijnde samenwerking.

Wij hebben korte lijnen met andere leverancier op het eiland. Zo is Schierglas onze hoofdleverancier voor de Schoonmaak en het huismeesterschap en voorziet Schielinnen in het bed en bad linnen.

Als er iets stuk is of als er iets moet worden vervangen, geven we dat direct aan je door. We kunnen dit meestal voordelig door Schierglas laten oplossen. Zo kunnen we dit snel oplossen en blijft je huisje altijd in goede staat.

We regelen ook de financiële afhandeling en administratie. Iedere opvolgende maand ontvang je van ons een overzicht de resultaten. Uiteraard heb je via je eigen account hier ook zelf altijd inzicht in.

Als wij je alles uit handen nemen, scheelt dit jou veel tijd. Tegelijkertijd verzeker je je gasten van een prettige ervaring, al voordat ze op het eiland komen. We bieden een gestroomlijnd, klantvriendelijk boekingsproces en een complete informatievoorziening.

Neem contact met ons op

Telefoon: 0519-532 532
Email: info@schiermonnikoog.com