Over ons

Over Inas en Rink

Wij zijn Inas en Rink, de mensen achter Schiermonnikoog.com. We zijn inmiddels de tweede generatie van dit familiebedrijf. Uiteraard wonen we zelf met veel plezier op het eiland. Rink komt uit een eilander familie en komt vanaf zijn geboorte veel op Schiermonnikoog. Binnen de kortste keren had hij Inas aangestoken met zijn liefde voor het eiland.

Schiermonnikoog.com is in 2004 opgezet en in 2021 is het stokje aan ons overgedragen. Hiervoor hebben we in Groningen gestudeerd. Daarna zijn we naar het midden van het land verhuisd omdat Rink een baan had bij het Korps Mariniers. Hier hebben we een aantal jaren gewoond en gewerkt. Totdat we de kans kregen om Schiermonnikoog.com over te nemen.

Toen we Schiermonnikoog.com overnamen, vonden we het belangrijk om voor de komende jaren naar dit prachtige eiland te verhuizen. En dat is een schot in de roos geweest voor ons, onze dochters en het bedrijf.

Het is nu aan ons om ervoor te zorgen dat huiseigenaren geen omkijken meer hebben naar het verhuren van hun vakantiewoning, en om gasten prachtige accommodaties op het eiland aan te bieden. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Over Schiermonnikoog.com

Schiermonnikoog.com is een online platform dat sinds 2004 bestaat en waar huurders en verhuurders van accommodaties op Schier elkaar kunnen vinden.

Voor gasten bieden we allerlei verschillende accommodaties aan. Alles op 1 plek, waardoor je met een paar klikken je vakantie regelt. We zorgen voor een klantvriendelijk boekingsproces: dat is waar je zorgeloze vakantie begint. Alle woningen staan overzichtelijk op onze website, met fotos, faciliteiten, plattegrond van de accommodatie en locatie op het eiland. Zo vind je eenvoudig de vakantiewoning die perfect bij je wensen past. De ideale accommodatie gevonden? Dan boek en betaal je die met een paar klikken. Ook als je meer wilt weten over ons prachtige eiland, kun je terecht op onze website. We hebben betrouwbare informatie over bijvoorbeeld de reis, activiteiten en bezienswaardigheden.

Ook verhuurders nemen we een hoop werk uit handen. Als je jouw accommodatie op onze website plaatst, regelen we de online zichtbaarheid, verhuurbemiddeling en het afhandelen van reserveringen. Daarnaast verzorgen we de schoonmaak en linnen via onze dochterbedrijven Schierglas en Schierlinnen. We zijn continu bezig met het uitbreiden van onze service - op onze pagina voor verhuurders vind je de laatste informatie.

Over Schiermonnikoog.com