Sukerjantjen

Uniek aan Sukerjantjen: het enorme terrein van 800m2.

Sukerjantjen

Uniek aan Sukerjantjen: het enorme terrein van 800m2.

Sukerjantjen is een bungalow in De Monnik, een park dat vlakbij het dorp Schiermonnikoog ligt. Deze gezellige en comfortabele accommodatie is geschikt voor maximaal 5 personen. De bungalow heeft een ruime woonkamer en een keuken die volledig is ingericht, zodat je niets hoeft te missen. Er staat een milieuvriendelijke pellet kachel in de woonkamer die voor een gezellig vuurtje zorgt. Er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers met douche. Het toilet is apart. Als je van privacy houdt, is dit een prettige vakantiebestemming. Sukerjantjen heeft een flinke tuin van 800 m2. Het terras is beschut en ligt op het zuiden. Heb je kinderen bij je? Die kunnen heerlijk spelen in de grote tuin. Een elektrisch zonnescherm kan voor verkoeling zorgen

Gezelschap en kamers
Max 4 personen
Geen huisdieren toegestaan
2 slaapkamers
Faciliteiten
1km van het dorp
2,4km van het strand
WiFi
Tuin
Roken NIET toegestaan
Filterkoffie

Het huis beschikt over 1 slaapkamer voor 2 pers, een aparte badkamer en een separate toilet. Bij verhuur aan 3 pers is er een extra slaapkamer met een 1 persoon bed. Bij verhuur aan maximaal personen is er een 3e slaapkamer met eigen badkamer.

Beschikbare aankomstdata

Maandag en vrijdag zijn onze vaste check-in & check-out dagen. Wij wisselen niet op feestdagen, in dit geval kunnen de check-in & check-out dagen afwijken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Sukerjantjen

Rijspolder 77, 9166RZ Schiermonnikoog

Selecteer eerst een verblijfsperiode en aankomst-datum

Onze Accommodaties