Yn de Hameye

Terug naar de basis in dit rustieke huisje in de tuin.

Yn de Hamaye achter
Yn de Hamaye woonkamer

Yn de Hameye

Terug naar de basis in dit rustieke huisje in de tuin.

4-persoons huisje op Schiermonnikoog

Yn de Hameye is gelegen tegenover de oude brandweer kazerne, in de nabijheid van de viswinkel, biedt dit klein huisje in de tuin een charmante en antieke sfeer voor een heerlijke ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.
Dit huisje, hoewel bescheiden van formaat is perfect voor degenen die verlangen naar eenvoud en een terugkeer naar de basis. Het bevindt zich midden in het dorp, op korte afstand van de watertoren, met de gezelligheid van het eiland dichtbij.
Boven vind je twee kamers: een overloop met een tweepersoonsbed en een handige wastafel. Via een deur kom je in de aangrenzende kamer met twee eenpersoonsbedden.

Het tuinhuisje heeft een diepe tuin. Bij mooi weer nodigt de tuin uit tot ontspannen buiten zitten, genietend van de warme zonnestralen. Het is een ideale locatie om te lezen, te mijmeren of gewoon te genieten van dit kleine rustieke plekje.


Gezelschap en kamers

Max 4 personen
Geen huisdieren toegestaan
2 slaapkamers

Faciliteiten

300m van het dorp
1,5km van het strand
Wasmachine
Tuin
Roken NIET toegestaan
Filterkoffie

Je huurt de accommodatie van de eigenaar. Schiermonnikoog.com is de bemiddelaar. Yn de Hamaye heeft geen huisnummer. Het bevindt zich schuin recht tegenover Noorderstreek 42.

Beschikbare aankomstdata

Maandag en vrijdag zijn onze vaste check-in & check-out dagen. Wij wisselen niet op feestdagen, in dit geval kunnen de check-in & check-out dagen afwijken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Yn de Hameye

Noorderstreek - Yn de Hameye
Aankomst
20 May 2024
Vertrek
28 May 2024
Gezelschap
2 personen wijzigen
Huur (incl. schoonmaak)
€ 691
Bed & badlinnen
€ 31
Totaal
€ 722

Er wordt nog niets in rekening gebracht.

Toeristenbelasting in de volgende stap.

Onze vakantiehuisjes