Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog

Overzicht accommodaties


Heerlijk, even weg van alle drukte... Er even heerlijk tussen uit, of uw vakantie door brengen op dit schitterende eiland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kilometers strand liggen klaar om door u bewandeld te worden. Teruggekomen van uw wandeling of fietstocht kunt u heerlijk nagenieten in een van de vele verblijven die wij u bieden.

Huizen/villa's/bungalows Appartementen aan strand en zee Appartementen Boszicht en Egbertsduin
Bungalow aan de rand van het dorp of in de M Bungalow aan de rand van het dorp of in de M
Bungalow met uitzicht over de landerijen en uitzicht op het dorp.

Bungalow in de duinen Bungalow in de duinen
Bungalow gelegen in de duinen,

Bungalow in de Monnik Bungalow in de Monnik
Bungalow in de Monnik, gelegen in bungalowpark de Monnik bij het dorp

suikerjantje suikerjantje
Suikerjantje is een bungalow in De Monnik, een park dat vlakbij het dorp Schiermonnikoog ligt. Deze gezellige en comfortabele accommodatie is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow heeft een ruime woonkamer en een keuken die volledig is ingericht, zodat je niets hoeft te missen. Er staat een milieuvriendelijke pelletkachel in de woonkamer die voor een gezellig vuurtje zorgt. Als je van privacy houdt, is dit een prettige vakantiebestemming. De bungalow heeft een flinke tuin van 800 m2. Het terras is beschut en ligt op het zuiden. Het huis beschikt over 1 slaapkamer voor 2 pers, een aparte badkamer en een separate toilet. Bij verhuur aan 3 pers is er een extra slaapkamer met een 1 pers bed. Bij verhuur aan 4 pers is er nog een 3e slaapkamer met eigenbadkamer. Het grote terras is op het zuiden, om de zon buiten te houden is er een elektrisch zonnescherm. Lytje Run is een bungalow in De Monnik, een park dat vlakbij het dorp Schiermonnikoog ligt. Deze gezellige en comfortabele accommodatie is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow heeft een ruime woonkamer en een keuken die volledig is ingericht, zodat je niets hoeft te missen. Er staat een milieuvriendelijke pelletkachel in de woonkamer die voor een gezellig vuurtje zorgt.